Riool Ontstoppen 
Hoofddorp

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Hoofddorp

Riool Ontstoppen Hoofddorp? Loopt het water niet meer weg uit uw gootsteen? Of spoelt uw toilet niet meer door? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping. Verstoppingen in het riool kunnen veel schade en overlast met zich meebrengen.

Om de schade en overlast zoveel mogelijk te beperken raden wij u altijd direct over te gaan tot actie op het moment dat u de verstopping herkent. Des te langer u wacht, des te vervelender en hardnekkiger de verstopping wordt.

Veel mensen kiezen ervoor om een ervaren ontstoppingsdienst in te schakelen. Wij begrijpen dit goed. Wanneer u de verstopping door ons laat verhelpen, weet u zeker dat de verstopping blijvend wordt verholpen. Mocht de verstopping snel terugkomen? Dan kunt u gebruik maken van onze garantieregeling.

Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp beschikt over professionele ontstoppingsmachines waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. De meeste verstoppingen hebben wij in drie kwartier verholpen!

Maak daarom vandaag nog een afspraak met Ontstoppingsdienst Hoofddorp om zo snel mogelijk van uw verstopping af te komen! Neem gerust contact op via 023 201 32 70. Wij komen graag uw Riool Ontstoppen Hoofddorp!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Hoofddorp

Services

Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

023 201 32 70

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Hoofddorp. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsdienst Hoofddorp

Wij zijn te bereiken voor vrijwel alle problemen met uw riolering of de afvoer van uw vuilwater. Denk hierbij aan het verhelpen verstoppingen, uitvoeren van reparaties aan uw riool, aanleggen van nieuwe riolen of het inspecteren en reinigen van uw riolering.
Onze monteurs kunnen te allen tijde snel bij u op locatie zijn. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de best passende oplossing voor uw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor u op!

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Ons werkgebied omvat Hoofddorp en wijde omstreken. Het maakt ons niet uit waar u woont, wij zijn binnen no-time bij u om uw verstopping te verhelpen.

Zit uw riool of afvoer verstopt? Of een ander rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsdienst Hoofddorp voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 023 201 32 70. Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp helpt u graag van uw verstopping af!

Riool Ontstoppen Hoofddorp
Hoofddorp Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Hoofddorp
Hoofddorp Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Een verstopping ontstaat vaak geleidelijk over de tijd. In sommige gevallen kan dit proces maanden duren. Een verstopping begint vaak met een kleine ophoping van vuil. Hier is aan het begin nog niks van te merken. Vaak ontstaan deze ophopingen door vastzittende objecten.
De blokkade begint klein, maar wordt groter en groter tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan. U kunt vanaf dat moment dus geen gebruik meer maken van uw afvoer, u heeft dus te maken een verstopping.

De riolen van oudere huizen hebben een grotere kans op verstoppingen. Bij nieuwere huizen wordt de riolering aangelegd met buizen gemaakt van kunststof. Deze rioolbuizen zijn veel sterker dan de oudere gresbuizen. Hierdoor is de kans dat boomwortels voor een verstopping zorgen vele malen kleiner.

Ook is het mogelijk dat uw verstopping wordt veroorzaakt omdat de afvoer of het riool niet op de correcte manier is aangelegd. De ervaring leert ons dat de kans op verstoppingen hierdoor aanzienlijk groter worden en u dus veel vaker last krijgt van een verstopping.

Heeft u last van een rioolverstopping? Wij komen u graag helpen! Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp via 023 201 32 70.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Wilt u zelf uw riool ontstoppen? Dan is het belangrijk om te weten dat een rioolverstopping niet altijd makkelijk op te lossen is. Dit komt omdat dit soort verstoppingen vaak wat dieper gelegen zijn en u er zelf dus lastig bij kunt komen.
Wanneer u uw verstopping zelf wilt verhelpen zijn er twee dingen van belang. Ten eerste zult u moeten achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Zit de verstopping aan het begin van de afvoer in de zwanenhals of zit hij heel diep in het riool?

Wanneer u weet waar de verstopping ongeveer zit, moet u zich afvragen waardoor de verstopping is ontstaan. Een verstopping die is ontstaan door een ophoping van vet moet u op een andere manier ontstoppen dan een verstopping die is ontstaan door vastzittend toiletpapier.

Afhankelijk van de bovenstaande uitkomsten kunt u een ontstoppingsmethode kiezen. Onze monteurs hebben voor u de meeste effectieve methodes uitgewerkt. Zij vertellen welke methodes er zijn en op welke manier u deze zelf kunt toepassen.

U kunt er ook voor kiezen om de verstopping te laten verhelpen door een ervaren ontstopper. Zij hebben de verstopping vaak binnen 30 minuten verholpen.

Wilt u een afspraak maken bij Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp. U kunt ons telefonisch bereiken op 023 201 32 70. Wij komen graag uw riool ontstoppen!

Hoofddorp Wc Verstopt
Riool Verstopt Hoofddorp
Ontstoppingsdienst Hoofddorp
Riool Ontstoppen Hoofddorp Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Verstoppingen in het riool zijn erg vervelend. Een ontstoppingsveer is te gebruiken voor hardnekkige verstoppingen.
Het is wel van belang dat de verstopping niet te diep zit in het riool, anders komt u er niet bij met een veer van de bouwmarkt. Dan is er een professionele veermachine nodig.

Om een verstopping te verhelpen met een ontstoppingsveer duwt u de flexibele stalen veer met zijn kop in de afvoer. U blijft doorduwen tot u de verstopping heeft bereikt.

Wanneer u de verstopping bereikt denkt te hebben kunt u de blokkade losmaken van de wanden door te draaien, duwen en trekken aan de veer. Let op, wees voorzichtig.

Lukt het u niet om de verstopping te bereiken? Dan is uw ontstoppingsveer waarschijnlijk niet lang genoeg. In dat geval is het nodig om professionele hulp in te schakelen.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Het is mogelijk om een verstopping te verhelpen met een hogedrukreiniger. Deze methode werkt vooral goed bij verstoppingen waarbij het water nog wel enigszins wegloopt. Dan komt al het water met dezelfde kracht uit de afvoer gespoten.
Zorg vervolgens dat de hogedrukreiniger is aangesloten op het water en het stroom. Druk daarna de hogedrukreiniger in de afvoer waar u de verstopping opmerkt. Zet de reiniger vervolgens aan en spuit de afvoer door.

Wanneer het water direct weer terug uit de afvoer omhoog komt, moet u onmiddellijk stoppen. De kans is dan groot dat deze methode geen effect zal hebben. De ophoping is dan simpelweg te hardnekkig om weg te spuiten.

U kunt dan beter professionele hulp inschakelen. Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp helpt u graag met het ontstoppen en reinigen van uw afvoer. Neem gerust contact op voor een afspraak via 023 201 32 70.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp
Hoofddorp Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Hoofddorp
Ontstoppen Riool Hoofddorp

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

U kunt uw verstopte riool ook ontstoppen door gebruik te maken van soda, ook wel zuiveringszout genoemd. Deze methode is in sommige gevallen zeer effectief.
De werking van soda is ontvettend. Door het spoelen met soda zullen afvalresten zoals zeep en haren goed loslaten. Daarom is het gebruiken van soda een goede bij het ontstoppen van doucheputjes, wastafels of gootstenen.

Hoe dit werkt? Vul een emmer met meerdere bakjes met soda. Voeg hier vervolgens meerdere scheppen azijn bij. Meng dit enige tijd door elkaar. Wanneer deze twee middelen enige tijd door elkaar gemengd zijn, raden wij u deze in de afvoer te gooien waar u de verstopping opmerkt.

Gooi de emmer van enige hoogte in de verstopte afvoer. De soda en het azijn gaan nu hun werk doen. De verstopping wordt nu verzwakt door de ontvettende werking. Laat dit vervolgens een nacht inwerken.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Veel supermarkten (en bouwmarkten) hebben een groot assortiment aan chemische ontstoppingsmiddelen. Wij raden het gebruik van deze middelen af.
Naast het feit dat deze middelen veelal niet werken, kunt u ook blijvende schade aanrichten aan uw afvoeren.

Veel van deze middelen bevatten chemicaliën die een negatief effect hebben op verschillende onderdelen. De chemicaliën in deze middelen zijn schadelijk voor de afvoer, voor uzelf, en voor het milieu.

De bijtende werking van de ontstoppingsmiddelen tast ook de afvoerbuizen aan. Hierdoor bestaat de kans dat de afvoer minder lang meegaat en u dus eerder geconfronteerd wordt met dure reparatie- of vervangingskosten.

Daarnaast werken ook veel ontstoppingsmiddelen helemaal niet goed. We worden regelmatig gebeld door mensen die reeds ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt maar nog steeds kampen met een verstopping.

De niet-werkende ontstoppingsmiddelen kunnen dan ook hard worden, waardoor de verstopping alleen maar erger wordt. Hiermee maakt u het voor onze monteurs alleen maar lastiger de verstopping te verhelpen.

Ontstoppen Wc Hoofddorp
Hoofddorp Ontstoppen Afvoer
Hoofddorp Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Hoofddorp

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Heeft u te maken met een verstopping in uw riolering? En wilt u deze binnen no-time ontstopt hebben? De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp helpen u graag!
Onze monteurs kunnen te allen tijde snel bij u op locatie zijn. Daarnaast helpen wij u graag bij het zoeken naar de best passende oplossing voor uw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke rioolproblemen voor u op!

Bij Ontstoppingsdienst Hoofddorp hebben wij kwaliteit en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Wij doen elke dag onze uiterste best uw verstopping zo goed en snel mogelijk te verhelpen. Hierbij brengen wij te allen tijde eerlijke prijzen in rekening.

Voordat wij starten met het ontstoppen van uw riool of afvoer, ontvangt u te allen tijde een prijsopgave. Zodra u akkoord gaat met de prijsopgave starten wij direct met onze werkzaamheden. In veel gevallen verhelpen wij uw verstopping al binnen 45 minuten.

Loopt het water niet meer weg uit uw toilet en wordt deze veroorzaakt door een hardnekkige verstopping? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp via 023 201 32 70. Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp komt binnen no-time bij u langs!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 023 201 32 70

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Hoofddorp

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp!

Afvoer Ontstoppen Hoofddorp

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Hoofddorp

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Hoofddorp

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Hoofddorp

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp

Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp via 023 201 32 70.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over de werkwijze van Ontstoppingsdienst Hoofddorp via 023 201 32 70. Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 023 201 32 70.

Heeft u andere vragen over uw afspraak? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp. Onze telefoniste zit klaar om uw vragen te beantwoorden.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 023 201 32 70.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 023 201 32 70.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 023 201 32 70.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp uit?
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 023 201 32 70 om een afspraak in te plannen. Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp komt graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp is werkzaam in Hoofddorp en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp? Neem dan gerust contact op via 023 201 32 70. Ontstoppingsdienst Hoofddorp komt zo snel mogelijk bij u langs.