Loodgieter Hoofddorp

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Hoofddorp

Loodgieter Hoofddorp? Bent u op zoek naar een loodgieter voor een verstopping in één of meerdere afvoeren? Of heeft u een ander afvoer- of rioleringsprobleem?

Veel mensen denken dat zij terecht moeten bij een loodgieter wanneer met een verstopping te maken hebben. Echter is dit tegenwoordig niet meer het geval. Een professionele ontstoppingsdienst is hiervoor de juiste keuze; een bedrijf dat zich volledig richt op het verhelpen van verstoppingen.

Wij willen u hier graag mee helpen. Ons ontstoppingsbedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het oplossen van verstoppingen. Daarnaast kunt u ons bereiken voor een; rioolreiniging, rioolinspectie, rioolvervanging of de aanleg van riolering.

Heeft u te maken met een verstopping en wilt u deze laten verhelpen door een Loodgieter Hoofddorp? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp via 023 201 32 70. Wij hebben de meeste verstoppingen binnen 45 minuten verholpen.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp

Services

Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

023 201 32 70

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Hoofddorp. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Hoofddorp en omstreken

Loodgietersbedrijf Hoofddorp

Hoofddorp en omgeving is het werkgebied van ons loodgietersbedrijf Hoofddorp. Het is verder niet van belang waar u woont, wij hanteren geen voorrijkosten!
Sommige klussen kunnen niet lang op zich laten wachten. Speciaal voor deze situaties hebben wij een spoedklus in het leven geroepen. Onder spoedklussen verstaan wij klussen die niet kunnen wachten en direct verholpen moeten worden.

Op het moment dat u te maken heeft met een verstopping bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Op onze websites kunt u diverse manieren vinden waarop u mogelijk uw verstopping kunt verhelpen. Wanneer u er niet uitkomt mag u altijd even contact opnemen om uw situatie met onze telefoniste of monteur bespreken!

Wilt u de hulp van een loodgietersbedrijf inschakelen voor een verstopping of een ander afvoerprobleem? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 023 201 32 70. Loodgietersbedrijf Hoofddorp komt graag uw verstopping verhelpen.

Hoofddorp Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Hoofddorp

Jaren Ervaring

Hoofddorp Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Hoofddorp

Ontstoppen

Ontstoppen Hoofddorp?

Het kan enorm vervelend zijn: Een verstopping in een riool of afvoer. Wanneer u hiermee te maken krijgt wilt u dit waarschijnlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Om die reden hebben wij een team met ervaren loodgieters voor u klaar staan!
Veel mensen twijfelen of zij wel echt te maken hebben met een verstopping. Er zijn diverse situaties waaruit u kunt opmerken dat u te maken heeft met een verstopping. Bijvoorbeeld wanneer het water niet meer wegloopt uit uw toilet of wanneer uw gootsteen niet meer doorspoelt.

Daarentegen kan u ook te maken met een verstopping waarbij het minder duidelijk is. Bijvoorbeeld wanneer het water nog wel enigszins doorloopt. Vaak wanneer u merkt dat het water minder snel afgevoerd wordt, is dat een voorteken van een verstopping.

Een ander voorbeeld dat duidt op een verstopping is dat u een borrelend geluid uit uw wasbak hoort, op het moment dat u de wc doorspoelt. Vaak zijn dit voortekenen van een beginnende verstopping. Wij raden u altijd zo snel mogelijk contact op te nemen, voordat deze volledig verstopt raakt.

Wilt u onze hulp inschakelen voor een verstopping? Neem dan vrijblijvend contact op met 023 201 32 70 om uw situatie uit te leggen. Tevens kunt u ook gelijk een afspraak maken met een collega van Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp.

Riool Ontstoppen Hoofddorp

Zitten er meerdere afvoeren tegelijk verstopt? Of hoort u een borrelend geluid uit uw gootsteen wanneer de vaatwasser aan staat? Dan is de kans groot dat uw riolering aan het verstoppen is.
Vaak bevinden deze verstoppingen zich diep in de afvoer. Daarom is het vaak lastig om zelf op te lossen. Er moeten dan echt professionele ontstoppingsmachines worden ingezet om de verstopping goed op te lossen. Ons loodgietersbedrijf in Hoofddorp beschikt over deze apparatuur.

Naast dat wij uw riool kunnen ontstoppen, zouden wij ook gelijk een rioolreiniging kunnen uitvoeren. U heeft dan de zekerheid dat u geen last meer heeft van (beginnende) verstoppingen of een vieze rioollucht. Daarnaast verlengt u op deze manier ook de levensduur van uw riolering en afvoeren.

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool en wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen! Neem nu snel contact op de specialistische loodgieter uit uw regio via 023 201 32 70.

Hoofddorp Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Hoofddorp
Hoofddorp Loodgieter
Riool Verstopping Hoofddorp Camerainspectie

Afvoer ontstoppen Hoofddorp

Kunt u zelf geen passende oplossing vinden voor uw verstopping in de afvoer? Dit is niet gek. Veel mensen beschikken niet over de juiste kennis of het benodigde gereedschap om een verstopping effectief te verhelpen.
In 1992 zijn wij opgericht om mensen van hun verstopping af te helpen. Vanaf dag 1 zijn wij actief om verstoppingen in deze regio te verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden verstoppingen succesvol weten te verhelpen!

Bij Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp werken vakmensen die goed zijn opgeleid en tevens veel ervaring hebben in het vak. Er is geen verstopping die onze ontstoppers niet kunnen verhelpen.

Wij beschikken over de nieuwe apparatuur en de beste ontstoppingsmethodes. Hiermee kunnen wij elke verstopping binnen no-time verhelpen. Gemiddeld gezien hebben wij een verstopping al binnen 45 minuten verholpen!

Moet uw afvoer ontstopt worden? En wilt u dit graag uitbesteden aan een ervaren ontstopper of een loodgieter in Hoofddorp? Neem dan gerust contact op om telefonisch een afspraak in te plannen via 023 201 32 70.

Gootsteen Ontstoppen Hoofddorp

Loopt het water niet meer weg uit uw gootsteen? Dat kan behoorlijk vervelend zijn als u daardoor niet meer gebruik kunt maken van de gootsteen voor bijvoorbeeld handen wassen of tijdens het koken.
De meeste verstoppingen worden veroorzaakt door resten van vet, olie, eten, zeep en ander vuil wat door de gootsteen gespoeld wordt. Deze resten blijven plakken aan de afvoerwand en vormen zo een blokkade voor het water. Deze blokkade begint klein maar wordt groter en groter.

Heeft u last van een verstopte gootsteem? Geen zorgen! Gootsteen Ontstoppen Hoofddorp helpt u graag! Maak gerust een afspraak via 023 201 32 70.

Verstopping Gootsteen Hoofddorp
Hoofddorp Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Hoofddorp
Riool Verstopping Hoofddorp

Toilet verstopt

Wc Verstopt Hoofddorp

Spoelt uw toilet niet meer door en zit dus uw wc verstopt? Of stroomt het water heel langzaam weg? Dan is vervelend, vooral u thuis maar één wc heeft!
Op zo’n moment hoopt u dat er iemand is die het toilet voor u komt ontstoppen. Daar is nou precies onze ontstoppingsdienst voor.

Bij een verstopping in het toilet kan het water niet meer wegstromen. Hierdoor blijft het water gedurende een langere periode in uw toilet blijft staan. Hier kunnen in sommige gevallen nare geuren vanaf komen. Niet bepaald fris dus.

Wij ontstoppen dagelijks tientallen toiletten. U kunt dus wel zeggen dat dit voor ons een eenvoudige klus is. Dit komt ook omdat wij beschikken over professioneel gereedschap.

Wanneer u hier zelf niet over beschikt snappen wij dat een wc verstopping verhelpen geen gemakkelijk klus is. Schakel daarom de hulp in van een professionele ontstoppingsdienst. Neem gerust contact op via 023 201 32 70 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Andere services

Overige werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Ontstoppingsdienst Hoofddorp kan u, naast het verhelpen van verstoppingen, ook bereiken voor andere werkzaamheden. Deze worden hieronder afzonderlijk besproken.

Rioolinspectie met camera

Aangeraden wordt uw riool en afvoeren eens in de zoveel tijd te laten controleren door een erkend ontstoppingsbedrijf. Onze loodgieters beschikken over de nieuwste rioolcamera, waarmee wij gemakkelijk een kijkje kunnen nemen in uw riool.

Al onze medewerkers die de beschikking hebben over een rioolcamera zijn uiterst goed opgeleid. Zij kunnen beginnende verstoppingen of anders storingen al in het eerste stadium herkennen.

Door middel van deze camerabeelden een inschatting maken van de ernst van de situatie. Vaak kunnen problemen in het riool verholpen worden door kleinere gerichte reparatie. U voorkomt hiermee dat u direct een grote en tevens dure reparatie laat uitvoeren, waarbij direct uw gehele riool wordt vervangen.

Wilt u uw riool laten inspecteren door een ervaren loodgieter? Neem dan gerust contact op via 023 201 32 70.

Verstopping Afvoer Hoofddorp
Afvoer Ontstopping Hoofddorp
Loodgieters Hoofddorp
Hoofddorp Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Wij van Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp vinden voorkomen beter dan genezen. Daarom raden wij u aan uw riool eens in de zoveel tijd te laten reinigen.

Door een rioolreiniging in Hoofddorp te laten uitvoeren, voorkomt u ongemakken en de daarbij komende kosten. Door uw riool preventief te reinigen kunnen wij beginnende verstoppingen verhelpen.

Door een reiniging regelmatig te reinigen houdt u uw riolering in optimale staat. Dit komt de levensduur van het riool ten goede. Daarnaast voorkomt dit vervelende verstoppingen.

Wanneer u uw riool eens in de vier jaar laat reinigen, is de kans op verstoppingen zeer minimaal. Tevens rekt u de levensduur van uw riolering hiermee zo lang mogelijk. Dit kan dure vervangingen en reparaties aan uw riool voorkomen.

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

Wij hebben veel ervaring met de aanleg van riolering. U kunt Ontstoppingsdienst Hoofddorp daarom ook bereiken voor het vervangen of repareren van uw riolering.

Door ons werk als ontstoppingsbedrijf weten wij goed hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Op het moment dat u te maken heeft met een breuk in de rioolleiding, is het vrijwel altijd nodig om een deel van het riool te vervangen. Bij een verouderd of verkeerd aangelegd riool wordt de kans op een leidingbreuk aanzienlijk vergroot.

Bent u op zoek naar een Loodgieter in Hoofddorp om uw riool te laten repareren of vervangen? Maak dan gerust een afspraak met een ervaren vakman van Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp via 023 201 32 70.

Riool Ontstopping Hoofddorp
Hoofddorp Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Hoofddorp
Riool Ontstoppingsdienst Hoofddorp

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Geen probleem! De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Wij zijn werkzaam in de regio van Hoofddorp! Wij komen graag bij u langs wanneer u in Hoofddorp woont, maar ook als u in de omgeving daaromheen woont. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Er is voor onze monteurs maar één ding dat telt: de verstopping zo snel mogelijk verhelpen en u met een tevreden gevoel achterlaten. Wij proberen dit bij elke klus te garanderen!

Bent u op zoek naar een ervaren ontstopper? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp staat met een ervaren team voor u klaar! Bel gerust voor een afspraak naar 023 201 32 70. In veel gevallen verhelpen wij uw verstopping al binnen 45 minuten!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 023 201 32 70

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Hoofddorp

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Hoofddorp

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Hoofddorp!

Afvoer Ontstoppen Hoofddorp

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Hoofddorp

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Hoofddorp

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Hoofddorp

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp

Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp via 023 201 32 70.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over de werkwijze van Ontstoppingsdienst Hoofddorp via 023 201 32 70. Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 023 201 32 70.

Heeft u andere vragen over uw afspraak? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp. Onze telefoniste zit klaar om uw vragen te beantwoorden.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 023 201 32 70.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 023 201 32 70.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 023 201 32 70.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp uit?
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 023 201 32 70 om een afspraak in te plannen. Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp komt graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp is werkzaam in Hoofddorp en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp? Neem dan gerust contact op via 023 201 32 70. Ontstoppingsdienst Hoofddorp komt zo snel mogelijk bij u langs.